Nyt on koulu ohi. Tai ei oikeestaan ku huomenna on vielä pari tuntia, mutta me ollaan siihen aikaan jo Pekingissä. Tänään on siis lähtö. Ulkona tulee vettä KAATAMALLA! Ihan kamala. Mulla oli pyykit ulkona yön - ei ollu muuten kuivia. Tänään pitäis muuttaa pois asuntolasta. Kamala pakkaus. Voiton puolella ollaan. Nyt vaan pitää kaivella tavaroita laukkujen pohjalta ku onki vähä erilainen ilma, mitä kuvittelin.

Viikko hujahti vanhainkodissa. Se oli ihana paikka! Niin kaunis ja aivan muuta mitä odotin. Se on ainut paikka mihin tulee oikeasti ikävä. Meillä oli siellä kaks tulkkia, jotka oli aivan ihania kans. Harmi ku ei keretty viettää enemmän aikaa niitten kans.

Pekingin jälkeen tullaan viikoksi Shanghaihin ja sitten suuntana on Hainan. Siellä on nyt jotain myrskyjä, mutta toivottavasti ilmat paranee siihen mennessä.

Tämän jälkeen en enää voi tulla nettiin. Jätän koneen lepäämään laukkuun. Ehkä jossain on joku nettikahvila missä pääsee koneelle. Heippa siis! Ilmottelen aina kotiin ku vaihdan maisemaan ja miten menee.