Voi tympiä ku tää vuodatus ei toimi ikinä. Toivottavasti saan tämän sentään nettiin. Viikonloppu meni kivasti. Perjantaina käytiin kangashallilla ja alotettiin vaatteitten teetätys. Seuraavana perjantaina voidaan mennä noutaan niitä. Käytiin sitte kylliä syömässä niin oli kyllä kamalin paikka ikinä! Tilattiin ruuat vaan kuvien perusteella. No ne tuli, mutta ei niitä kyllä sitte tunnistanu kuvien perusteella, että mitä ne on. Otettiin sitte vaan jotku. Liha oli läskistä ja luista, aivan kamalaa. Otin heti viereisestä mehukojusta appelsiini-banaanimehun ja sitte vielä jäätelön.

Lauantaina sato vettä. Tytsyt lähti kylille, mutta mää en jaksanu ku oli niin ikävä ilma ja ne aiko jäädä baariin samalla. Mää sitte yksinään nysväsin aamun. Lähin sitte keittiöön laittaan syömistä niin siellä toiset tytöt suunnitteli läheteänsä keilaamaan ja laulaan karaokea. Ne sitte houkutteli mutki mukaan.

Ensin mentiin keilaan yksien toisten vaihtareitten kans, ne on eri koulussa ku me. Oli huippua, määki muka osasin vähä. Sen jälkeen mentiin syömään turkkilaiseen. Oli kyllä hyvää kepappia. Sitte kello oliki jo niin paljo, että piti ottaa taksi ku metrot ei enää kulkenu. Mää en aluksi tajunnu yhtään missä oltiin, mutta sitte pikkuhiljaa aloin tunnistaan rakennuksia. Oli niin outo ku kaikki kyltit oli sammutettu yöksi! Kadut oli aivan autiot.

Mentiin sitte keskustan KTV:lle. Se on semmonen paikka, missä saa vuokrata oman huoneen ja laulaa siellä rauhassa oman porukan kans. Erittäin suosittua täällä, niitä on joka nurkalla. No tää mihin me mentiin niin siellä oli vain 30 000 eri kappaletta. Ooteltiin vähä aikaa, että huone vapautu. Sillä aikaa osa kävi KTV:n kaupassa ostaan viinaksia. Heti ovella semmonen myyjä lähtää korin kans kiertään kauppaa. Sinne vaan lapattiin sitä juomaa ja se kanto sen sitte huoneeseen asti. Välillä ne haki niitä tyhjiä pullojaki pois.

Huone oli aivan mahtava! Ja muutenki oli mahtava ilta. Laulettiin ihan koko ajan. Lähettiin sitte viiden aikaan kotia kohti. Taksikuski meinas ajaa harhaan, mutta kokeneena matkustajana Suvi osasi neuvoa meidät kotiin. Tasan kuudelta oltiin ala-aulassa. Pääsin nukkumaan varmaan puoli seittemän aikaan. Aurinkoki jo paisto kovaa kyytiä.

Aamulla sitte nousin yhentoista aikaan ja päätettiin Jonnan kans lähtä kylille. Löydettiin Jonnan vieraille hotelli, syötiin hyvin ja löydettiin maailman paras ostospaikka! Mää ostin kahet kengät. Sitte vaan Subi kainalossa kotiin.

Maanantian oli perustylsä päivä töissä. Mentiin uudelle osastolle. Siellä vaan käsketään seuraamaan muita ja kukaan ei oikeen sitte puhu ees meille.

Tiistaina sitte niillä oli joku exam siellä niin meijät passitettiin jo 9.30 kotiin! Lähettiin sitte Jonnan ja Annen kans shoppaileen. Käytiin kangashallilla, mulle on tulossa kahet uudet farkut ja Anne löysi hääpuvun. Sen jälkeen keksittiin, että ku meijän kerta pitää vaihtaa metroa Century Avenuella niin käydään siinä syömässä. Käveltiin vähän matkaa niin löyty joku BBQ & Buffet Päätettiin sitte mennä syömään sinne. Se oli aivan huippu paikka! Sikana kaikkea paikallista ruokaa ja ne oli hyviä. Pöydän keskellä oli kaasuhella ja siinä porisi koko ajan keitto ja levyllä pysty paistaan ite kaikki lihoja. Jälkkäreitäki oli miljoonanlaisia! Mahtava paikka.

Seuraava pysäkki oli se sama ostospaikka, mistä ostin sunnuntaina kahet kengät. Tällä kertaa mukaan tarttu yhet saappaat. Kotikylässä käytiin vielä paikallisessa Halpa-Hallissa niin ostin sieltä vielä kaks käsilaukkua. Mitähän mää teen kaikella tällä tavaralla? Nyt ollaan ihanasti kotona. Kohta vois mennä iltapalalle ja laittaa nukkuun. Huomenna full body massage with oil<3

Ennen ei tuu uutta kirjotusta ku käyttä kommentoimaan.