Aamulla oli koulua, kiinaa ja taichitä. Justiin mun lempparit :D Kiinan tentti tulee olemaan semmonen, että pareittan pitää tehä joku keskustelu ja esittää koko luokalle. Molemmilla pitää olla ainakin kolme lausetta. Taichissä oli yhtä paska ku ennenki. Kyllä mää ne kolme ekaa liikettä osaan :D

Lähettiin sitte busseilla kohti kangashallia. Innostuin teettämään kaikenlaista. Ja ostin tosi kivan kiina-kuvioisen tietokonelaukun. Mulla oli mitta mukana, että pystyin ostaan oikean kokosen. Epäilytti vähän ku mitat oli niin justiin, mutta mahtuhan tuo. Ens perjantaina pitää sitte mennä sovittelemaan vaatteita. Toisen mekon ainaki toivon saavani mukaan sillon ku se oli valmiina siellä siihen vaan tehään pieniä muutoksia. Toinen tehään alusta asti niin se ei välttämättä oo täydellinen ihan ensisovittamalla.

Käytiin sitte syömässä maailman kamallimmassa paikassa. Ei ensinnäkään tiietty mitä syötiin ku tilattiin vaan kuvien perusteella. Toiseksi ku ruuat tuli pöytään niin ei niitä kuvista tunnistanu. Otettiin vaan summassa jotku. Lihat oli läskisiä ja luisia. Kamala kokemus. Toisin ku koulussa: ekan kerran oli hyvää ruokaa! Siis oikiasti hyvää. Mää söin melkeen kaikki. Aika hyvin multa.

Iltasella oltiin kotona. Väsynyt, mutta onnellinen. Jännä, että tulee semmosesta hyvä mieli ku saa haaskattua rahaa. Nyt on lauantaiaamu ja muut on lähössä kylille, mää en varmaan jaksa lähtä. Oon jotenki aivan poikki. Ja ulkonaki on niin huono ilma, vettä vaan tulee. Nysvään päivän kotona.