Tänään oli viimenen päivä harjottelussa. Oli aika pliisua. Poistettiin vaan parit sappikivet ja kohdut. Kohdun poisto oli itseasiassa ällöttävintä ikinä! Ja siis mää oon nähny ku kallo sahataan auki, että ei sen puoleen. Uitettiin me sitte vauvoja lavuaarissa ja hierottiin niitä vauvaöljyllä, mutta ei se tuntunu missään niitten sydänoperaatoiden jälkeen. Eikä oo heränny vauvakuumetta, vaikka niitä on paijailtukki. Saattanee johtua keisarinleikkauksesta ja siitä tavasta millä kohtu poistetaan. Pähkinän kuoressa: Jalat levälleen ja kohti kattoa, sitte pimpsaa revitään viiteen eri suuntaan yhtäaikaa ja sieltä se kohtu vaan nykästään ulos. ÄLLÖÄ!

Kävin hakeen mun pienet farkut ja ostin samalla tuliaisia. Oli ihan ok reissu, paitsi että on kylmä ja mun jalat on kipeet. Täällä on ihan kamala myrsky! En oo ikinä nähny tämmöstä tuulta. Meijän ohjaaja, joka on muuten maailman herttasimpia ihmisiä, sano että nyt ois jotain taifuuniaikaa. Tiedähäntä. Vaikka kyllä me eilen jo kuviteltiin, että oispa jännä jos tulis pyörremyrsky ja ois ulkonaliikkumiskielto ja me ois justiin jääty siihen ostariin vangiksi jossa oli pelkkiä ravintoloita.

Ei sen kummempia juttuja tänään. Ens viikolla neurolle. Siellä sitte nähdään parikymppisiä koomapotilaita ja niitä kuolee joka päivä. Ootan silti vähä sitä, vaikka toiset sanoki, että oli paska paikka. Kivaa päivän jatkoa!