Viikonloppu oli ja meni. Käytiin sunnuntaina Yu Yuan Gardenissa, ei siis ite puutarhassa, mutta siellä basaarissa. Oli ihan hulluna väkiä! Ensimmäiset tunnit meni ruuan kanssa. Eka syötiin nuudeleita, sitte mäkkäriin jätskille ja lopuksi kaakaolle. Oli ihan kiva päivä, vaikka väkeä oliki ihan hulluna, varmaan puoli Kiinaa.

Harjottelussa oli ihan jees. Vähä tylsää, mutta menetteli. Tänään oli onneksi viimenen päivä. Oli ihana ku kävin töitten jälkeen ostaa oikeaa voita. Tein sitte iltapalaksi puuroa :) Leipä menee juuston ja kurkun kans, mutta puuro ei meinannu upota.

Töitten jälkeen oli myös foot massage. Ei vissiin taivaallista. Istuttiin semmosiin lepotuoleihin ja kohta neljä miestä kiikuttaa meille vateja ja eiku jalat lillumaan sinne. Sitte meille tuodaan teetä, hedelmäkeittoa ja tuoreita hedelmiä. Sen jälkeen ne tuli hieroon meijän hartioita, ihanaa. Hartioitten jälkeen vati otettiin pois ja siirryttiin jalkoihin. Oli aivan mahtavaa. Sitte lopuksi vielä ne toi jotku vasarat ja hakkas niillä meitä :D Tämä ihanuus kesti tunnin ja makso vähän yli 4 euroa. Ens viikolla full body massage with oil.

Käytiin sitte vielä kyliltä hakeen subit ja mehujuomat ja kaupasta leipää yms. Nyt tyytyväisenä kotona.