Tänään on ollu uskomattoman ihana päivä. Kesä on tullut viimein. Mun kädet on ruskettunu hulluna. Muuten ei ku täällä pitää olla niin siveelliset vaatteet. Ihokin kesii aika lahjakkaasti. Ja tämä on seurausta muutaman tunnin pihalla olosta :D

Tällä viikolla on siis oltu synnärillä harjottelussa. Ollaan toimitettu jo kaks vauvaa. Ne on kyllä syntyny molemmat keisarinleikkauksella. Täällä saa valita kummin synnyttää. Tavallinen tapa ja keisarinleikkaus on tasoissa. Keskiviikkon oltiin kattomassa jotain english speaking contestia. Se oli siellä Xin Hua hospitalissa niitten hoitajien välinen. Ei vaan tiietä kuka voitti ku piti lähtä kesken pois.

Tänään on sitte oltu lenkillä ja otettu arskaa. On kyllä ihana ku ilmat on parantunu. Ne alku ajan myrskyt oliki niin masentavia. Hyvä tänään ku oltiin lenkillä sortseissa ja topeissa niin kiinalaiset juoksi kentällä villapaidoissa :D

Ollaan nyt sitte ostettu liput Hainanille ja varattu hostelliki. Liput makso n. 120 euroa meno-paluu toimituksineen. Me tilattiin ne netistä ja ne toimitti ne tänne koululle seuraavana päivänä. Hostelli varattiin sitte kans. Tai ainaki niin oon nyt käsittäny ku sähköpostin välityksellä tehtiin se. Me siis lennetään Hainanin pääkaupunkiin Haikouhun ja sieltä 4 tunnin bussimatka Sanyaan. Ollaan joskus yöllä vasta perillä, mutta ei kai tuo niin vakavaa oo.

Toinen reissu tehään sitte Pekingiin. Lähetään sinne jo kahen viikon päästä. Mennään junalla, tai toivotaan menevämme. Täällä saa ostaa lippuja vasta jotain kymmentä päivää ennen lähtöä. Toivottavasti saadaan niihin juniin liput mitä halutaan. Matka kestää 15 tuntia. Ihan kiva. Käydään muurilla, taivaallisen rauhan aukiolla, kielletyssä kaupungissa, olympiastadionilla ja tsekkaamassa Maon ruumis. Hyvä suunnitelma. JA syödä tietenki Pekingin ankkaa.

Ollaan muuten löydetty yks hyvä italialainen ravintola ja se on halpa! Siellä syö muutamalla eurolla alkupalat, pääruuan ja jälkkärin. Huippu. Tämä tällä kertaa. On ollu niin tylsää, että ei oo mitään kirjotettavaa.