Tänään sitte viimein päätettiin mennä hierontaan. Mentiin sinne sisälle ja se heti kysy, että foot massage. Mää sitte sanoin sille, etä full body. Me sitte Jonnan kans mentiin huoneeseen ja siellä riisuskeltiin melkeen ilkosilleen. Ne hierojat kävi pyörähtään siinä ovella ja tuli kohta takasi lakanoitten kans. Ne nakattiin meijän päälle ja sitte ne alko hipeltään. Ihan oikiasti! Semmosta silittelyä. Vähä aikaa ne sitä puuhas ja sano vaan, että okey. Oltiin Jonnan kans että wtf? Missä se oil on?

Maattiin vielä vähä aikaa, ja sitte alko kuuluun käytäviltä muitten tyttöjen ääniä. Päätettiin sitte pukea päälle ja lähtä. Nähtiin tytöt ja kaikki vaan purskahti nauruun. Niille se hieronta oli tehty vaatteet päällä! Kyseltiin sitte mitä oltiin velkaa ja täti kirjotti lappuun että 140 tai 190, ei oikeen saatu selvää. Sitte oltiin taas vähä että wtf? No kävi sitte ilmi, että se hinta oli 38 yuania per henki. Eli meillä oli pelkkä full body massage! Eipä tuota tullu ajateltua ku mentiin, että siellä on semmonenki ku lista käsitti tasan kans eri hierontaa. Saatiin sitte makiat naurut sen jälkeen. Jonna ei kuulemma kehtaa enää mennä uudestaan sinne.


Mää muuten oon ruskettunu! Oon nyt kahtena päivänä ottanu tunnin arskaa niin tänään eka vähä punotin niin nyt näyttää jo rusketukselta. Huippua. Ja Thaimaa vielä odottaa. Vähä paha, mää oon haaskannu viikossa 200 euroa.  Mutta sitte hoksasin, että määhän oon hulluna teettäny vaatteita ja ostellu kaikkea. Mutta nyt on pakko alkaa lukeen kiinan tenttiin. Mää osaan vasta yhen lauseen ja kolme vielä pitää opetella.