Kaksi viikkoa synnytysosastolla on nyt takana. Suoritimme kahdeksan sektiota ja kolme tavallista synnytystä. Yhteensä tuli kahdeksan tyttöä ja kolme poikaa. Seitsemän tytöistä tuli sektiolla. Mukaan lukeutui yksi kehityshäiriöinen lapsi ja yksi keskonen. Kaikinpuolin mahtava harjoittelu. Suomessa hyvä, jos yhden synnytyksen olis päässy kattoon.

Nyt on siis Vappu ja me on sitä juhlittukin. Mentiin isolla porukalla Century Parkkiin ja fiilisteltiin siellä koko päivä. Siellä oli monta esiintymislavaa ja oli bändejä. Mää olin vaan niin laiska, että paistattelin vaan päivää nurtsilla. On ollu taas niin lämmin! Aivan hikeä pukkaa heti ku ulos astuu. Onneksi huoneessa on ilmastointilaite.

Viikko enää koululla asumista. Ens torstaina lähetään Pekingiin yöjunalla, tullaan maanantaina takaisin. Tiistaina on valmistujaisjuhla. Kävästään vaan koululla se, nimittäin muutetaan keskustaan hostelliin ku tullaan takasi Shanghaihin. Sitten on loppu viikkoa vielä shoppailua ja nähtävyyksiä. Ja medät on myös kutstuttu johonki konsulaatin järjestämille illallisille, jossa tarjotaan ruokaa ja juomaa. Kaikki tämä on ilmaista. Ihan kiva, siellä pitää vaan vissiin olla iltapuvut niin pitää käydä ehkä vielä teettämässä semmonen ;)

Seuraavaksi tämän päivän kauhun hetket. Meillä meni vähän myöhään kylillä ku piti jonottaa ravintolaan sisään. Päästiin sitten metrolla kotiasemalle niin otettiin taksi ku ei jaksettu oottaa bussia, eikä niitä ois varmaan enää mennykään ku kello oli niin paljo. No siinä köröteltiin kotiin ku yhtäkkiä kuski lyö jarrut pohjaan. Joku idiootti on autolla poikittain tiellä. No tää meijän kuski paino tööttiä hulluna ja tää toinen peruutti meijän keulaan! Sitte alko hullu kilpa-ajo!! Ne kaahas pitkin sitä tietä ja olivat toistensa rinnalla. Yhesti näytti ihan siltä, että se toinen yritti töytästä meitä! Vähän meitä pelotti. Mää aivan kauhusta kankena pidin kaikista mahdollisista kahvoista kiinni. Kiinan taksessahan ei ole turvavöitä. Tai siis missään autoissa ei ole. Sitte se toinen auto viimein pysähty. Meijän kuski yritti mennä sinne sisälle, muttei päässy. Oli ihan kamalaa. Sitten se luovutti ja tuli autoon. Yhessä sitte koulun pihalla tutkittiin sitä keulaa. Rekisterikilpi repsotti ja maali oli lähteny. Pelottava kokemus kyllä.

Nyt kotona turvassa. Huomiselle on suunniteltu jokiristeilyä Minnan ja Jounin kanssa. En tiiä lähteekö muita. Risteily kestää 3½ tuntia, laiva käy kääntymässä Huangpu joen suistolla. Voi olla ihan kiva.

Pakettikin on matkalla kohti Suomea. Nyt sitte jännätään seuraavat kaks kuukautta tuleeko se. Sen lähettäminen kesti melkein kaks tuntia! Uskomatonta touhua. Pitää täyttää semmonen lappu, josta kopioituu vielä 5 kappaletta. Kirjata kaikki mitä lähettää ja postimies tarkastaa sisällön. Hyvin ne kyllä sen pakkas, aivan ammattilaisia olivat. Mulla oli 10,46 kiloa ja maksoi paketoimisen kanssa 372 yuania, paketti oli 12,5 yuania.

Semmosta tänne. Kommentoikaa nyt jotaki, että mää tiiän lukeeko kukaan vai lopetanko.