Koulussa edelleen tylsää. Enkä mää osaa yhtään sitä taichitä!! Oon niin surkia. Mää kuulen aina ku se opettaja on mun takana seuraamassa niin se vaan voivottelee koko ajan. Ja kiinan kielestä meillä on joku koe! Mää en osaa sitäkään.

Lähettiin tänään ettiin kangashallia, joka ei sitte pitänykään olla kangashalli. Bussilla Zhoupuhun ja odotettiin sitte 581:stä. Ei näkyny. Kysyttiin parilta paikalliselta niin kävi ilmi, että ollaan väärällä pysäkillä. Ne ystävällisesti vei meijät oikeelle. Noustiin sitte bussiin tietoisena siitä, että jäädään "pyörösiltojen" jälkeen pois. Mietittiin sitte joka sillan kohalla, että oisko se tämä. Tässä on pyöreät parvekkeet nuissa taloissa. Onneksi ei sitte kumminkaan jääty nimittäin pyörösillat tarkotti semmosia tosi isoja ramppeja!

Jäätiin sitte pois ja lähettiin käveleskeleen. Löydettiinki helposti se paikka, mutta siellä oli vaan iso kyltti, että ne on muuttanu! Onneksi siinä oli kartta ja sinne ei ollu ku 500 m. Käveltiin sinne pieniä kujia pitkin. Sitte käviki ilmi, että se oli kangashalli, ihan niinku sillon aluksi luultiinki. Siellä oli aivan mahtavaa. Mää rakastuin. Teetätän siellä kaikki vaatteet mitä ostan itelle.

Käveltiin sitte keskustaa ku tyttöjen mielestä ois kiva kävellä. Matka ei ollu ku vähä yli 4 km! Semmosia käytäviä pitkin missä oli pölyä hulluna ja haisi kusi joka mutkassa. Sitte siellä oli kädettömiä kerjäläisiä ja kodittomia perheitä. Oli kamalaa.

Viimein mentiin syömään sinne ihanaan ravintolaan missä viimeksi join vaan jonku mangojuoman. Otin jotain riisihässäkkää, limsan ja mangojuoma. Makso 4,5 euroa! Oli niin huippua. Parasta ruokaa mitä oon syöny täällä. Ja oli kivoin ilta ikinä!

Matka kotiin oli tuskallinen. Metro oli ihan täys! Oikiasti, kaikki ei ees mahtunu sinne. Lähettiin sitte Long Yang Roadin asemalta taksilla kotiin. Se kuski laitto heti jotain rokkia soimaan! Jumputettiin hulluna kotimatka. Pieni paniikin poikanen meinas iskiä ku se kääntyki johonki eri suuntaan. Sitte mää näin joitaki tuttuja rakennuksia. Lopulta oltiin kotona ja matka tuli halvemmaksi ku normaalisti. Oli aivan huippua.

Kotia ku päästiin niin nettiki toimi viimein. Mää en uskalla sammuttaa koko konetta nyt ku pian lopettaa toimimasta :D