Viime sunnuntai meni sitte Wu Zhenissä. Lähettiin aamulla kaheksan aikaan sinne ja pari tuntia meni matkalla. Käytiin siellä sitte jossain vanhassa kylässä. Mulla ei oikiasti oo hajuakaan mikä se siis oikeen oli, mutta nätti paikka. Yks kinukkityttö halus viiä meijät sinne. Käytiin kattoon jotain vanhoja sänkyjä ja jonku kirjailijan kotia, syötiin pahoja nuudeleita. Ei kummempia, siinä se päivä vierähti.

Harjottelu on sitte ohi Ren Ji hospitalissa. Ens viikolla suunta kohti synnytyksiä.

Perjantaina päätettiin lähtä kylille, ylläri. Ajateltiin käydä Jin Maossa kattoon Shanghain valoja. Ensin jouduttiin ylittämään 8-kaistanen tie, jossa ei ollu ylityspaikkaa. Sitte päästiin sinne niin pimeänä! Kiva. No käveltiin sitte eri suuntaan mistä tultiin ku ei haluttu enää leikkiä hengellä. Siellä oliki sisäänkäynti ja se oli auki! Päästiin aulaan niin jonot oli valtavat ja torni oli auki enää 25 minuuttia. Ei ois varmaan ees keretty ylös ku niitä ihmisiä oli niin paljo. Hedelmäjuomat ovelta kouraan ja kotia kohti. Ehkä joku päivä uudestaan. Piti ottaa taksi metrolta ku bussit ei enää kulkenu. Se oliki maailman hitain, ajo korkeintaa 60 km/h. Kotiin silti päästiin. Sain silti uudet crocsit tuolta reissulta.

Tänään ajateltiin äkkiä kävästä syömässä kylällä. Miten käy äkkiä jo yhdensuuntaiseen matkaan menee yli tunti? Käytiin huipussa italialaisessa. Mun kolme ruokalajin päivällinen makso 4 euroa. Oli hyvää. Käytiin sitte shoppaileen Decathlonilla. Ostin lenkkarit, kolme paitaa ja repun. Siis nyt kun harrastan liikuntaa säännöllisen epäsäännöllisesti niin pitäähän mulla olla lenkkarit.

Nyt on tylsää. Ja oli tylsä päivitys, mutta kommentoikaa silti. Enkä ees kertonu kaikkea, mutta ne on mun mielestä niin tylsiä juttuja. Kaikki Kiinassa on ollu tällä viikolla tylsää.

edit. Perjantaina oli niiiin lämmin! Tai Chiiattiin pihalla tuntia ja sitte kävin vielä lenkillä. Ja mää paloin! Pari tuntia pihalla ja olin aivan punanen. Me oltiin kaikki ihan kamalan näkösiä ja oon vieläki ihan kipiä Oli järkyttävää. Eikä ollu ees aurinkorasvaa ku ei käyny mielessä, että vois olla niin lämmin ja aurinkoinen ilma.