Päätettiin jo eilen, että luotetaan sääennusteeseen ja mennään puistoon päiväksi. Oli nimittäin luvattu selkeää ja 24 astetta lämmintä. Aamulla heräsin siihen ku Jonna heräs. Lähin syömään eilen ostettua subia. Oli herkkua. Sitte päästeltiin bussilla Zhoupuhun, sieltä bussilla metrolle ja viimein metrolla yks hikinen pysäkin väli. Perillä oltiin. Aikaakin kului vain tunteroinen.

Puisto oli älyttömän iso! Sisään makso 10 Yuania. Löydettiin kiva paikka mihin paisto ihanasti aurinko. Kiinalaiset ei nimittäin halua ruskettua niin ne loikili puitten varjossa. Siinä meijän vieressä oli semmonen kuherteleva pariskunta. Sillä miehellä oli ihan oikiasti välillä kädet sen tytön paidan sisällä!

Sitte ku kyllästyttiin istuskeluun niin päätettiin vuokrata polkuauto ja kolme poljettava tandem. Mää kyllä oon sitä mieltä että eikö se ois paremminki joku trindem tai jotain ku on kolmelle(?) Jos joku keksii tai tietää paremman nimen niin kertoa saa.

Niillä päristeltiin tunti pitkin puistoa ja aiheutettiin enemmän ja vähemmän vaaratilanteita. No ei varmaan oikiasti yhtään ku mää olin ohjaksissa. Siinä autossa siis oli neljä paikkaa. Kaikkien piti polkea, yks ohjas ja yks käytti jarrua. Vaativaa puuhaa. Trindem oli aika perus. Kaikki polki ja yks ohjas ja jarrutti.

Sitten ku palautettiin vehkeet niin istuskeltiin vielä hetki ja lähdettiin syömään. Käytiin taas siellä italialaisessa, mistä on tullu jo meijän vakkari. Mää söin jotain kanaherkkusienisahrami-risottoa. Oli ihan hyvää ja täyttävää.

Pyörähdettiin sitte vielä rautatieasemalla ku tyttöjen ois pitäny ostaa paluuliput Xianista kotiin, mutta eivätpä saaneet. Täällä on joku ihmejuttu, että liput voi ostaa vasta yhdeksää päivää ennen matkaa, tämä päivä oli eilen niin lippujahan ei enää saanut. Luukulla sanottiin vaan, että ostakaa periltä. Kivakiva.

Kotimatka saa alkaa. Etittiin Oksennuslinjojen bussia, mutta eipä näkyny. Se ois menny suoraan koululle. Metrolla siis, joka oli yllättäen tupaten täynnä. 1 linjaa pari pysäkkiä, 2 linjaa varmaan joku 7 pysäkkiä, bussilla Zhoupuhun, Zhoupussa noustiin sitte väärään bussiin, vaikka sen piti olla varma nakki :D Ei kannattais aina olla niin varma. Se nainen onneksi tajus, että oltiin väärässä niin päästiin ajoissa pois. Käveltiin koululle päin. Ekalla pysäkillä seistiin jonku aikaa ja siitä meni vaan vääriä busseja. Käveltiin seuraavalle pysäkille. Ja kappas! Kuin tilauksesta 624 tuli. Se menee aina koulun ohi. No se oliki jo lopettanu ajonsa, mutta se pysähty silti ja otti meijät kyytiin! Se ajo meidät koulun portien eteen, vaikka pysäkki on toisella puolen tietä. Se siis teki uukkarin ja jätti meijät kotiin. Lähti sitte ite takasi päin. Ei se mitään maksuakaan ottanu. Jätettiin sille silti 5 yuania. Oli ihan hauska. Päivän paras! Se siis työajan jälkeen heitti mutkan ja vie meijät kotiin. Oli siinä varmaan kotona kertomista kuin kuskasi kuutta länkkärityttöä :D

Semmonen päivä se. Huomenna ehkä kattoon leijonia. Otan sikana kuvia sitte.