9.3.2008 Sunnuntai

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kävästiin sitte Jonnan kans keskustassa eilen. Oli kyllä niin turha reissu. Oltiin ehkä tunti siellä ja sitte lähettiin kotiin. Juotiin sinä aikana pirtelöt, ei muuta.

 

Reissu jälkeen mentiin sitte opettajien huoneeseen nettiin. Lähettiin omalla asunnolle niin huomattiin siinä, että portit on kiinni! Jonna mahtu justiin siitä välistä, mutta mää en. Mun piti sitte kiivetä sen aidan yli. Oli ihan kamalaa. Tuntu koko ajan, että se hajoaa ja mää tipun maahan. Ja sitte ku olin sen aidan päällä niin Jonna vielä halus ottaa kuvia. Naurettiin vaan. Mutta ei siinä, osa oli tullu kuuden aikaan baareista niin ne oli kiivenny kans aitojen yli.

 

Nukuin tänään johonki puoli kahteentoista. Oli ihana. Saadaan muuten varmaan netti maanantaina, toivon mukaan. Se siis toimii täällä, mutta me ei oo saatu käyttäjätunnuksia ku se paikka on kiinni viikonloppuna mistä niitä saa. Oispa mahtava, jos vois viimein mennä omalla koneella nettiin.

 

Ensin meinattiin, että ei mennä tänään mihinkään, mutta lähetään varmaan illan päälle käymään Zhoupussa. On niin tylsää vaan olla täällä kampuksella. Sinne on niin helppo ja halpa mennä. Jos vaikka kävis ostaan 50 sentin pikkareita.

 

Huomenna alkaa harjottelu. Ollaan menossa kardiologiselle osastolle. Jännittää pikkusen. Nuo meijän harjottelupaikat on tosi mielenkiintosia ku hulluna jotain kirurgiaa. Päästään seuraamaan kaikkia semmosiaki leikkauksia mihin Suomessa ei ois ees mahollista mennä.

 

Unohin kertoa, etta saatiin teurastajalta lahjat! Annettiin sille Jonnan kans semmonen koulun kyna ja suklaata Suomesta niin se anto meille vastalahjaksi semmoset onnenkalut. Se on niin ihana nainen. Maa tuon sen sitte meille kotiin taloudenhoitajaksi.