Eilen sitte päätettiin lähtä rimpsalle. Eka kyllä käytiin Sinin kans pelaan tennistä ja treenaamassa. Kyllä, harrastin liikuntaa vapaaehtoisesti ja jopa nautin siitä. Nyt on sitte paikas kipiänä, mutta illalla uudestaan. Kuhan on selvitty eilisestä kunnolla.

Esimmäinen K, kebab
Mentiin siis syömään turkkilaiseen. Mää otin aivan sairaan kalliin annoksen, mutta kyllä kannatti. Se oli niin hyvää. Ja siinä oli tosi paljo valkosipulia. Paikalla oli mun lisäksi Sini, Elisa, Niina ja Teija.

Toinen K, keilaus
Lähettiin Döneristä kohti hallia. Siihen ei ollu ku ehkä 30 metriä. Tavattiin siinä matkalla amerikkalaisia merimiehiä, joilla oli suomalainen työkaveri, Eero Eriksson. Niille piti sitte opettaa suomea, että ne voi yllättää sen kaverin. Mää annoin niille Shanghain kartanki, ku se mun oli semmonen vanha, jossa ei ollu ku kaks metrolinjaa. Hyvästeltiin sitte nää kaverit ja mentiin keilaileen.

Mää olin eka ylivoimasessa johdossa, mutta loppu voimat niin pallo meni mihin sattuu. Tai niin mää ainaki haluan uskotella itelle. Maistoin siellä kaljaa! En oo kuuteen vuoteen juonu sitä, ja viimeksiki kyllä sylkäsin pois suusta, mutta nyt nielasin. Mää muuten hävisin koko pelin :P

Kolmas K, KTV
Kävi ilmi, että KTV:stä piti maksaa ennen kahtatoista tuntimaksu. Istuttiin sitte sen takia semmosessa kalliissa katukahvilassa. Siihen sitte alko virtaamaan väkeä. Oli jännä ku tuttuja käveli ohi. Vaikka täällähän on 20 miljoonaa ihmistä. Mikä todennäköisyys? Loppujen lopuksi meitä oli 15, vaika alkuperäissuunnitelma sisälsi neljä ihmistä.

Matka siis jatkui KTV:lle. Mentiin ja varattiin huone. Sanottiin, että pitää oottaa ehkä 30 minsaa. Mentiin sitte siihen kauppaan ja ostettiin juomiset ja syömiset ja päästiinki saman tien huoneeseen. Määki opin nyt muuten käyttään sitä konetta! Ja se kumminki on kiinaksi.

Laulettiin sitte koko ilta. Ekat lähti kolmen aikaa kotiin. Sitte lähettiin minä, Sini, Minna ja Jouni. Mulla oli vähä heikko happi siinä vaiheessa niin lepäilin kotimatkan. Mutta kuulin välillä paniikinomasia äännähdyksiä ja puhetta oli myös siitä, että Kiinassa ei taida olla hirviä. Aamulla sitte selvisi, että meidän kuski oli ajanu 160 km/h koko ajan. Eikä takseissa tietenkään oo turvavöitä.

Kotona mulla oli sitte tosiaan vieläki huono happi, vaikka en juonu ku muutaman. Mutta en kyllä oo varmaan puoleen vuoteen juonu. Muutaman kerran juoksin vessaan muka oksentaan, mutta mitään ei tullu. Viimesellä kerralla en kerenny laittaa ees vaatteita päälle vaan syöksyin pelkässä t-paidassa sinne ja oksennushan sieltä tuli klo 07.09. Sitte nukutti makiasti ja heräsin lopulta yhen aikaan. Elisa oli justiin käytävällä ku menin vessaan. Se oli menossa ostaan krapulajätskejä mulle ja Sinille. Oli meinannu tulla herättään meidät. Sini oli mulla yötä, että Elisan ei tarvi haistella sitä yöllä :P Päätettiin sitte mennä porukalla aamupalalle. Meillä oli herkkusubit, jotka Elisa-enkeli oli tuonu meille eilen.

Huomenna on sitte reissu Wu Zheniin. Toivottavasti ei tuu vettä. Kivaa päivän jatkoa!